27 Aralık 2016 Salı

Pamukkale Rotary'den DOD'a destek


Denizli Otizm Derneği'nin bugüne kadar aldığı en büyük bağış Pamukkale Rotary Kulübü’nden geldi. Bu derneği kurduğumuzdan beri her zaman çocuklarımız ve aileleri için hayallerimiz olduğunu, bunları gerçeğe dönüştürebileceğimize inandığımızı söyledik. Bu yolda her geçen gün hayal ortağımızın sayısının arttığını görmekten çok mutluyuz.

Pamukkale Rotary Kulübü’nün Denizli Otizm Derneği’ne bağışladığı eğitim materyalleri ve duyu bütünleme malzemeleri derneğimize ulaştı. Bu yüzden çok heyecanlıyız. Artık akıllı tahtamız, yazıcımız, dil konuşma setlerimiz, çeşitli eğitim materyallerimiz ve duyu bütünleme malzemelerimiz var. Sadece materyaller gelmedi. 26 Aralık günü Pamukkale Rotary Kulübü Başkanı Kadir Ozansoy'un yanı sıra İsmail Bey, Cengiz Bey ve İnci Hanım da bizi ziyaret ettiler. Yoğun programlarına ara verip bizi ziyaret etmeleri hakikaten çok nazik bir hareket. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek az. Onların bu ziyareti bağışta bulunmanın ötesinde artık birer otizm dostu olduklarını da gösteriyordu. "Topluma hizmet" şiarıyla hareket eden Rotary kulüpleri de dünyayı daha güzel bir yer haline getirmek için çalışıyorlar. Bu anlamda bize uzattıkları el bizim için çok değerli. Sonuçta dünyayı iyilik ve güzellik kurtaracak :)

Başta Kadir Bey, olmak üzere Pamukkale Rotary Kulübü'nün bütün üyelerine çok teşekkür ederiz. 

Bugüne kadar desteğini her zaman sunan basın mensubu meslektaşlarım da konuyla ilgili basın bültenimizi sayfalarına taşıdılar. Buradan hepsine tekrar teşekkür ederim. İşte, konuyla ilgili haberlerden bazı linkler:

http://www.hurriyet.com.tr/pamukkale-rotaryden-otizmli-cocuklara-destek-40318829

http://www.pamukkalehaber.com/denizli/pamukkale-rotaryden-otizme-destek/23666

http://www.sanalbasin.com/pamukkale-rotary039den-otizmli-cocuklara-destek-16914313

http://www.denizliekspres.com/pamukkale-rotary-den-otizme-destek/18903/



           

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder