2 Nisan 2015 Perşembe

Denizli Otizm Derneği 1 yaşında

Geçen yıl bugün OÇEM'in düzenlediği otizm farkındalık yürüyüşünün ardından Denizli Valiliği dernekler masasına giderek derneğimizin kuruluş başvurusunu yapmıştım. Denizli Otizm Derneği bugün bir yaşına bastı. Derneğimizin üyeleri açısından çok heyecanlı bir gün.

Hak mücadelesi temelli bir sivil toplum kuruluşu olan derneğimiz her türlü ayrımcılığın karşısında. Çözüm odaklı olmayı önemsiyoruz ve otizmli bireylerin toplumla entegrasyonuna destek vermek isteyen herkese kapımız açık. Otizmli çocuğu ya da herhangi bir yakını olmamasına rağmen derneğimize üye olup çalışmalarımızı destekleyen sevgili üyelerimize buradan ayrıca teşekkür etmek istiyorum. 

Kuruluş yıl dönümüzü taçlandıran çok güzel bir gelişme yaşadık. Mart ayında ziyaret ettiğimiz Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'dan belediyemizin otizm dostu olmasını istemiştik. Bu hayalimiz gerçek gerçek oldu. Konuyla ilgili haber ve fotoğrafları sonra paylaşacağım. Ayrıca, Deha TV'de Ömer Altıntaş'ın programına katıldım. Tekrarı yarın sabah 7:30'daymış :) 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder